Slokker IT Services wordt Mamut Business Partner

Huizen - 8 januari 2010

Slokker IT Services wordt gecertificeerd Business partner van Mamut Software, de software voor het vereenvoudigen van uw werkdag.


Op 8 januari 2010 heeft Slokker IT Services (ITS) zich gekwalifieceerd als Mamut Business Partner in de regio 't Gooi.
Ondernemers die hun werkdag willen vereenvoudigen doen er goed aan om eens contact met ons op te nemen want Mamut Software helpt bedrijven hun processen te stroomlijnen.

Mamut is geschikt voor (zeer) kleine bedrijven met een eenvoudig bedrijfsmodel waarbij de behoefte ontstaan is naar gestructureerd en geintegreerd werken.
Dit lijken open deuren maar wij tonen u graag aan dat dit ook op uw bedrijf van toepassing zal zijn.Klik hier voor een overzicht van de Mamut software producten.

Nieuws
SAP activiteiten bij Q for IT ondergebracht
Hoe haal je een virus van je computer (Windows)
Office 365 - Uw eerste stappen in de cloud...
U kent Office als pakket van toepassingen (Word, Excel, Outlook, etc) die normaal gesproken op een PC geinstalleerd dient te worden. Bij de nieuwste versie (Office365) is dat echter niet meer nodig:
Nieuw- MamutOne 2011
Mamut One - Een compleet en gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma Nu volledig vernieuwt.
Maak uw notebook stukken sneller!
Heeft u ook het gevoel dat uw notebook steeds trager wordt? Maak dan gebruik van nieuwe technologie: SSD Dit is de vervanging van uw huidige harde schijf door flash geheugen wat veel sneller benaderbaar is en geen bewegende delen heeft. Het is vooral sneller maar ook geruisloos en energiezuinig. Vaak dus de moeite waard om nog te investeren in uw huidige notebook...
Microsoft komt met nieuwe Small Business Server - SBS2011
Er bestaan 2 versies: Essentials en Standard
MKB gebruikt telewerksoftware bijna niet
Veel Nederlandse bedrijven in het mkb zeggen niet over software te beschikken om samen te werken aan documenten of online te kunnen vergaderen. Dat is een gemiste kans.
Slokker IT Services BV
Telefoon: 035 523523 2
Sitemap