Office 365 - Uw eerste stappen in de cloud...

U kent Office als pakket van toepassingen (Word, Excel, Outlook, etc) die normaal gesproken op een PC geinstalleerd dient te worden. Bij de nieuwste versie (Office365) is dat echter niet meer nodig:

deze kunt u gewoon via het Internet gebruiken! Op iedere PC met internetverbinding, geen installatie vereist!

 

Huizen, juni 2011

Microsoft Office 365 voor professionals en kleine bedrijven is een service die de vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen combineert met een set webtoepassingen die eenvoudig zijn te gebruiken, die werken met uw bestaande hardware en die worden gekenmerkt door de strikte beveiliging, betrouwbaarheid en controle die nodig zijn om een bedrijf te runnen.

Microsoft Office 365 is een abonnementsservice. Dit betekent dat u vanaf vrijwel elke locatie toegang hebt tot krachtige webtoepassingen. Er zijn al abonnementen van €5,25 per gebruiker per maand.

Vanaf 28juni 2011 is Office365 beschikbaar. Laat Slokker IT Services een account voor U aanmaken en probeer het zelf.

Stuur een mail naar sales@slokkerit.nl
Voor meer informatie of dit product, klik op deze link.

Nieuws
SAP activiteiten bij Q for IT ondergebracht
Hoe haal je een virus van je computer (Windows)
Office 365 - Uw eerste stappen in de cloud...
U kent Office als pakket van toepassingen (Word, Excel, Outlook, etc) die normaal gesproken op een PC geinstalleerd dient te worden. Bij de nieuwste versie (Office365) is dat echter niet meer nodig:
Nieuw- MamutOne 2011
Mamut One - Een compleet en gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma Nu volledig vernieuwt.
Maak uw notebook stukken sneller!
Heeft u ook het gevoel dat uw notebook steeds trager wordt? Maak dan gebruik van nieuwe technologie: SSD Dit is de vervanging van uw huidige harde schijf door flash geheugen wat veel sneller benaderbaar is en geen bewegende delen heeft. Het is vooral sneller maar ook geruisloos en energiezuinig. Vaak dus de moeite waard om nog te investeren in uw huidige notebook...
Microsoft komt met nieuwe Small Business Server - SBS2011
Er bestaan 2 versies: Essentials en Standard
MKB gebruikt telewerksoftware bijna niet
Veel Nederlandse bedrijven in het mkb zeggen niet over software te beschikken om samen te werken aan documenten of online te kunnen vergaderen. Dat is een gemiste kans.
Slokker IT Services BV
Telefoon: 035 523523 2
Sitemap