B2B-Online

B2B-Online is een nieuwe dienst van Slokker IT Services waarmee u uw EDI-verkeer zorgeloos kunt uitbesteden.

Electronic Data Interchange (EDI) is geautomatiseerde uitwisseling van terugkerende documenten zoals inkooporders, facturen en pakbonnen, gestructureerd volgens een standaard formaat tussen 2 business partners in een geïntegreerde supply chain.

B2B-Online biedt een uniek platform voor elk bedrijf om documenten te transformeren van hun eigen data structuur van haar IT-omgeving in een EDI-standaard (en vice versa). Ondersteunde EDI-standaarden zijn bijv. EDIFACT (voornamelijk gebruikt in continentaal Europa), X12 (voornamelijk gebruikt in Noord-Amerika), Tradacom (vooral gebruikt in het Verenigd Koninkrijk), Odette, VDA (vooral gebruikt in de automobielindustrie), HL7 (vooral gebruikt in de gezondheidszorg).

B2B-Online zorgt ook voor de EDI-verbinding met elk van uw partners en beschikt over verschillende internet-en niet-internet-gebaseerde communicatie protocollen. (AS2, X400, SMTP, FTP, etc)

Voor meer informatie: sales@slokker.nl

Nieuws
SAP activiteiten bij Q for IT ondergebracht
Hoe haal je een virus van je computer (Windows)
Office 365 - Uw eerste stappen in de cloud...
U kent Office als pakket van toepassingen (Word, Excel, Outlook, etc) die normaal gesproken op een PC geinstalleerd dient te worden. Bij de nieuwste versie (Office365) is dat echter niet meer nodig:
Nieuw- MamutOne 2011
Mamut One - Een compleet en gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma Nu volledig vernieuwt.
Maak uw notebook stukken sneller!
Heeft u ook het gevoel dat uw notebook steeds trager wordt? Maak dan gebruik van nieuwe technologie: SSD Dit is de vervanging van uw huidige harde schijf door flash geheugen wat veel sneller benaderbaar is en geen bewegende delen heeft. Het is vooral sneller maar ook geruisloos en energiezuinig. Vaak dus de moeite waard om nog te investeren in uw huidige notebook...
Microsoft komt met nieuwe Small Business Server - SBS2011
Er bestaan 2 versies: Essentials en Standard
MKB gebruikt telewerksoftware bijna niet
Veel Nederlandse bedrijven in het mkb zeggen niet over software te beschikken om samen te werken aan documenten of online te kunnen vergaderen. Dat is een gemiste kans.
Slokker IT Services BV
Telefoon: 035 523523 2
Sitemap